Info

Är du också ensam Lisa?

Hur kan två kvinnor säga så många ord om så lite, och ändå blir det så trevligt?
RSS Feed
Är du också ensam Lisa?
2022
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2021
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Nov 14, 2022

Varför är ingen osams på påsken? Vad hittade tandläkaren i Jennys tand? Hur funkar det för Elon och hur gick det med Lisas fest? Frågorna är många i detta avsnitt men svaren likaså. Lisa 2 är tillbaka, Jenny är nyförälskad och Lisa 1 har guldstjärnor i toaletten. Detta blir bra!

Oct 30, 2022

Lisa 1 drömmer om en tid med doft och smak, hon planerar Halloweenfest och föredrar en duk över huvudet. Jenny har redan tagit sikte på julen och googlar julgranar. Sedan får vi en viktig väderinformation inför vintern. 

Oct 16, 2022

Det blir mycket Cajsa Warg och otippat nog Domherreskiva. Lisa 1 bjuder på fakta hon lärt sig på tandläkarbesök och Jenny har lagt ned planen och drömmen om att bli snickare. 

Oct 2, 2022

Jenny är lycklig och Lisa 1 har upplevt skräck. Tillsammans tar vi steget in i hösten och planerar att styra upp våra liv. Podden levererar otroliga life hacks och sedan blir det plötsligt väldigt ensamt.

Sep 18, 2022

Jenny är ute i världen på äventyr och Lisa 1 upplever att samtiden är full av dåliga besked. Tillsammans kommer vi på att lösningen är att leva som Iréne S.

Sep 4, 2022

Bästa sättet att ordna kräftskiva och livet efter valet. Lisa 1 har varit med om något som skakat hennes grundvalar. Jenny ska leva sitt bästa Victoria Silverstedt-liv på rivieran. Och Lisa 2, ja hon hörde nästan ingenting.

Aug 21, 2022

Vi är tillbaka efter en kort semester. Vi pratar om hur Lisa 1 fick borgarna till makten 1991 och fortfarande väntar på ett tack från Carl Bildt. Jenny behöver mikrodosera nya baciller och Lisa 2 har dansat på bröllop. 

Jul 28, 2022

Lisa och Lisa får besök av sin fina vän Maria. Hon ställs mot väggen med helt orimligt svåra frågor. Sedan kommer det tips på både låtar, glasögon och hobby. Både den värsta och den härligaste meningen uttalas i podden och en uggla får ett fint namn. Vilken lycka, in och lyssna!

Jul 10, 2022

Tuffa starter och härliga resor. Jenny och Lisa har problem oavsett färdmedel. Och så har vi det här med vita jeans.

Jun 19, 2022

Lisa 2 skojar till det med både födelsedag och midsommarlek. Lisa 1 har tränat på skolgård vilket får oss att utveckla en helt ny träningsform. Tillsammans funderar vi på om vi är för gamla för att bli kidnappade i en vit skåpbil och om det är tantra- eller tanterresa vi ska på nästa vecka. Där efter salvia och lanserandet av förkortningen o a f. 

Jun 6, 2022
Podden börjar otippat med sång och Göran Persson. Fortsätter med uppdatering om favoritämnen som katt och krämpor. Avslutningsvis får vi reda på varför hundförarväst är den bästa investeringen inför semesterresan. Detta vill du inte missa!
May 15, 2022

Lisa 1 pratar om att hon med åldern fått insikt om att ingen egentligen vet vad den håller på med och vi känner oss både modstulna och lättade på samma gång. Lisa 2 har fått uppleva Hallsbergsandan och varit roddare åt ett partyband. Jenny berättar att Rogers grabb installerat överrasknings-el i hennes lägenhet men vi kommer fram till att det kan finnas en sorglig anledning till att det blev så. 

Apr 24, 2022

En färgblind går in på ett galleri och vi ställer oss frågan om vi inte förtjänar det bästa? Lisa 1 har en passrelaterad solskenshistoria och Lisa 2 tipsar om att måla med mossa och kärnmjölk. Jenny har ett hektiskt liv under devisen "bit ihop". Vi avslutar avsnittet med att lägga denna vecka i en säck och dränka den i en sjö.

Apr 10, 2022

Våren är här, restriktionerna borta och vi pratar semester, vetenskap OCH folktro. Lisa 1 får välja sudoku istället för Barcelona medan Jenny frossat i gin, tonic och Uno. Men vardagen är såklart också närvarande i våra liv. Den består just nu av bortskrubbat kakel, krockade bilar, försenade pass och stark doft av lavendel.

Mar 27, 2022

Bubbel både i glasen och i sinnet. Lisa 1 har upplevt mirakel och inte tänkt på Lisa 2 på hela dagen. Lisa 2 har gjort sig vårfin och tipsar om att spara in på stegen. Tillsammans drömmer vi om att gå ut i underklänning och kängor. Och sen är det det här med hängande armhålor. 

Mar 13, 2022
Nu är våren här och vi pratar om lågoddsare inom vitvaruutbyten. Lisa 1 skryter om sina teoretiska sociala skills och sin uppstyrda spontanitet. Lisa 2 har å sin sida anklagats för att vara göteborgare. Vi poängterar styrkan i PDF och reder ut vad en häxdag är. I nästa avsnitt: gyttjebrottning!
Feb 27, 2022
Vad är egentligen Sverige och mår vi bättre av att äta in till möglet? Vi pratar om hur förberedda vi är om krisen kommer och alternativet att elda på parketten men så slutar allt på Italienska och det är ju bra!
Feb 13, 2022
Välkommen till ett fullmatat avsnitt med mårddjur i rör, kvinnor täckta i lera, ansiktsdammsugare, dåliga pappaskämt på reklam t-shirts och lägenhetsförsäljningar efter läggdags.
Jan 23, 2022
Det blir ett avsnitt med fokus på vården och bar överkropp. Vi uppmanar alla att gå på varenda förnedrande vårdbesök som erbjuds och tipsar om hur enkelt du kan diagnosticera en hjärnskada med hjälp av Wahlgrens värld. Vi avslutar med ett par rejäla mankslag och lanseringen av det nya programkonceptet Så mycket lättare.
Jan 9, 2022

Lisa 1 pratar om sitt mentala huvud och att hon blivit bestulen på sin immateriella egendom. Jenny sitter i karantän i sitt flickrum och har äntligen tid att frossa i mobilspel. Lisa 2 ska köpa en getflock och är besviken på Ikea.

Dec 29, 2021

Fortfarande stinna av julmaten diskuterar vi hur glada folk egentligen blir av helikoptrar och bestämmer oss för att göra ett gemensamt tomtköp utanför Lindesberg. Vi pratar också elpriser, covid, nyårslöften och bostadsbyten. Ett poddavsnitt i tiden helt enkelt. Bonus - massa Jan Boris-Möller

Dec 19, 2021

I detta avsnitt knackar gamla besvikelser på dörren. Jenny tipsar om en extrem överslagshandling och vi hittar på copingstrategierna sova, svimma eller slöjda. De kommer väl till pass för Jenny har fått ett husdjur i present. Bonus: Lik i ensilagebalar!

Dec 5, 2021

Vi är mitt i julbestyren när vi bestämmer oss för att satsa på att ta över påsken. Jenny har varit på julbord och odlar mystiken kring "Tant Jenny med tygpynt" till kommande generationer. Lisa 1 tipsar om Succession och inser med rädsla att hon riskerar att bli en sådan som frågar barn om det inte är dags att börja dricka kaffe. 

Nov 21, 2021

Julen och restriktioner står för dörren och det är bråda tider både privat och på jobbet. Inte nog med att en måste välja vilken beautykalender som ska köpas, konferenser och spamingel ska också hinnas med! Lisa 1 ventilerar om hur hon blivit utsatt för humor av olika slag. Vi får dessutom en rafflande uppdatering om Jennys telefon.

Nov 8, 2021

Lisa 1 har peakat i livet och Jenny uppdaterar oss om hur lätt det är att tjacka ladd. Vi pratar skräck i olika former, allt från Halloween till Manskvällen. 

1 2 3 4 5 6 7 Next » 8