Info

Är du också ensam Lisa?

Hur kan två kvinnor säga så många ord om så lite, och ändå blir det så trevligt?
RSS Feed
Är du också ensam Lisa?
2024
May
April
March
February
January


2023
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2022
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2021
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: 2022
Dec 26, 2022

Mitt i julfirandet kommer vi på att vi har Huskeytemprament. Jenny håller på att tappa fötterna lagom till resa, Lisa 2 planerar familjespann hem från nyårsfest och Lisa 1 har kaffe droppandes från taket. Allt detta och säkert mycket mer. Så ta en knäck och lyssa direkt!

Dec 10, 2022

Vi ger oss nya motton och livssanningar. Lisa 2 lever livet på sin Glamtan och funderar på att växla jul mot midsommar. Jenny har börjat med självskadebeteende men också upplevt kultur med Sovjetiskt skimmer. Lisa 1s huvud är lite snurrigt och riskerar att skaffa ett ekivokt änglaspel.

Nov 27, 2022

Vi konstaterar att barn ska hålla sig 7 meter från knarktält. Jenny har fått bud om att det blir bra energier 2023, Lisa 2 har lajvat Tomb Raider. Lisa 1 har tappats med svettlukt på kontor och kommer dekorera sin gran med kristallpopcorn. Vi pratar om lagen om alltings jävlighet och funderar på hur mycket Jenny kommer bidra till att robotorna tar över. Sedan får Lisa 1 höra att hon har dålig hudton och Jenny skickar bildbevis på det. 

Nov 14, 2022

Varför är ingen osams på påsken? Vad hittade tandläkaren i Jennys tand? Hur funkar det för Elon och hur gick det med Lisas fest? Frågorna är många i detta avsnitt men svaren likaså. Lisa 2 är tillbaka, Jenny är nyförälskad och Lisa 1 har guldstjärnor i toaletten. Detta blir bra!

Oct 30, 2022

Lisa 1 drömmer om en tid med doft och smak, hon planerar Halloweenfest och föredrar en duk över huvudet. Jenny har redan tagit sikte på julen och googlar julgranar. Sedan får vi en viktig väderinformation inför vintern. 

Oct 16, 2022

Det blir mycket Cajsa Warg och otippat nog Domherreskiva. Lisa 1 bjuder på fakta hon lärt sig på tandläkarbesök och Jenny har lagt ned planen och drömmen om att bli snickare. 

Oct 2, 2022

Jenny är lycklig och Lisa 1 har upplevt skräck. Tillsammans tar vi steget in i hösten och planerar att styra upp våra liv. Podden levererar otroliga life hacks och sedan blir det plötsligt väldigt ensamt.

Sep 18, 2022

Jenny är ute i världen på äventyr och Lisa 1 upplever att samtiden är full av dåliga besked. Tillsammans kommer vi på att lösningen är att leva som Iréne S.

Sep 4, 2022

Bästa sättet att ordna kräftskiva och livet efter valet. Lisa 1 har varit med om något som skakat hennes grundvalar. Jenny ska leva sitt bästa Victoria Silverstedt-liv på rivieran. Och Lisa 2, ja hon hörde nästan ingenting.

Aug 21, 2022

Vi är tillbaka efter en kort semester. Vi pratar om hur Lisa 1 fick borgarna till makten 1991 och fortfarande väntar på ett tack från Carl Bildt. Jenny behöver mikrodosera nya baciller och Lisa 2 har dansat på bröllop. 

Jul 28, 2022

Lisa och Lisa får besök av sin fina vän Maria. Hon ställs mot väggen med helt orimligt svåra frågor. Sedan kommer det tips på både låtar, glasögon och hobby. Både den värsta och den härligaste meningen uttalas i podden och en uggla får ett fint namn. Vilken lycka, in och lyssna!

Jul 10, 2022

Tuffa starter och härliga resor. Jenny och Lisa har problem oavsett färdmedel. Och så har vi det här med vita jeans.

Jun 19, 2022

Lisa 2 skojar till det med både födelsedag och midsommarlek. Lisa 1 har tränat på skolgård vilket får oss att utveckla en helt ny träningsform. Tillsammans funderar vi på om vi är för gamla för att bli kidnappade i en vit skåpbil och om det är tantra- eller tanterresa vi ska på nästa vecka. Där efter salvia och lanserandet av förkortningen o a f. 

Jun 6, 2022
Podden börjar otippat med sång och Göran Persson. Fortsätter med uppdatering om favoritämnen som katt och krämpor. Avslutningsvis får vi reda på varför hundförarväst är den bästa investeringen inför semesterresan. Detta vill du inte missa!
May 15, 2022

Lisa 1 pratar om att hon med åldern fått insikt om att ingen egentligen vet vad den håller på med och vi känner oss både modstulna och lättade på samma gång. Lisa 2 har fått uppleva Hallsbergsandan och varit roddare åt ett partyband. Jenny berättar att Rogers grabb installerat överrasknings-el i hennes lägenhet men vi kommer fram till att det kan finnas en sorglig anledning till att det blev så. 

Apr 24, 2022

En färgblind går in på ett galleri och vi ställer oss frågan om vi inte förtjänar det bästa? Lisa 1 har en passrelaterad solskenshistoria och Lisa 2 tipsar om att måla med mossa och kärnmjölk. Jenny har ett hektiskt liv under devisen "bit ihop". Vi avslutar avsnittet med att lägga denna vecka i en säck och dränka den i en sjö.

Apr 10, 2022

Våren är här, restriktionerna borta och vi pratar semester, vetenskap OCH folktro. Lisa 1 får välja sudoku istället för Barcelona medan Jenny frossat i gin, tonic och Uno. Men vardagen är såklart också närvarande i våra liv. Den består just nu av bortskrubbat kakel, krockade bilar, försenade pass och stark doft av lavendel.

Mar 27, 2022

Bubbel både i glasen och i sinnet. Lisa 1 har upplevt mirakel och inte tänkt på Lisa 2 på hela dagen. Lisa 2 har gjort sig vårfin och tipsar om att spara in på stegen. Tillsammans drömmer vi om att gå ut i underklänning och kängor. Och sen är det det här med hängande armhålor. 

Mar 13, 2022
Nu är våren här och vi pratar om lågoddsare inom vitvaruutbyten. Lisa 1 skryter om sina teoretiska sociala skills och sin uppstyrda spontanitet. Lisa 2 har å sin sida anklagats för att vara göteborgare. Vi poängterar styrkan i PDF och reder ut vad en häxdag är. I nästa avsnitt: gyttjebrottning!
Feb 27, 2022
Vad är egentligen Sverige och mår vi bättre av att äta in till möglet? Vi pratar om hur förberedda vi är om krisen kommer och alternativet att elda på parketten men så slutar allt på Italienska och det är ju bra!
Feb 13, 2022
Välkommen till ett fullmatat avsnitt med mårddjur i rör, kvinnor täckta i lera, ansiktsdammsugare, dåliga pappaskämt på reklam t-shirts och lägenhetsförsäljningar efter läggdags.
Jan 23, 2022
Det blir ett avsnitt med fokus på vården och bar överkropp. Vi uppmanar alla att gå på varenda förnedrande vårdbesök som erbjuds och tipsar om hur enkelt du kan diagnosticera en hjärnskada med hjälp av Wahlgrens värld. Vi avslutar med ett par rejäla mankslag och lanseringen av det nya programkonceptet Så mycket lättare.
Jan 9, 2022

Lisa 1 pratar om sitt mentala huvud och att hon blivit bestulen på sin immateriella egendom. Jenny sitter i karantän i sitt flickrum och har äntligen tid att frossa i mobilspel. Lisa 2 ska köpa en getflock och är besviken på Ikea.

1