Info

Är du också ensam Lisa?

Hur kan två kvinnor säga så många ord om så lite, och ändå blir det så trevligt?
RSS Feed
Är du också ensam Lisa?
2024
May
April
March
February
January


2023
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2022
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2021
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: 2020
Dec 27, 2020

Lisa 1 delar med sig av sitt farsliv och av visdomar, som att en inte betalar för pengarna och att en inte ska döda de goda bakterierna med ljus. Lisa 2 funderar över hur det blivit om hon fått en voodoodocka i julklapp och lyckan i att gå på en bluff. Sedan blir det handfatsshwung och avsnittets kränk. Vilka är det vi ger oss på? Ja det får du veta när du trycker på play.

Dec 19, 2020

Vi har gjort det igen! Ännu mera tips på vad du ska och inte ska titta på. Är det något du behöver för att få ut det mesta av julen så är det denna podd!

Dec 13, 2020

Alla pratar om kollagen och Lisa 1 har upptäckt att kosttillskott är godis. Vi diskuterar den nya digitala världen och har problem med klädkoden på Teams men ser så många fördelar med digitaliseringen att det blir en hel lista. Vi kollar av tjänstemannapraktikan och konstaterar att smittskyddsstilen handlar inte om munskydd. Vill du klä dig efter klimatförändringarna så ska du snegla mot en oväntad subkultur.

Dec 6, 2020

Det finns så mycket att titta på! Extrapodden hjälper dig med tips på vad vi tycker är bra att fördriva tiden med. Men det blir också några dyrbara råd om vilka serier du kan spara in tid på att inte se. 

Nov 29, 2020

Lisa 1 har upptäckt att hon har naturen bakom sin bokhylla. I samband med detta utspelar sig ett drama värdigt David Attenborough. Vi konstaterar att i det lilla bor det vackra, för Lisa 1 betyder det julmys i pyjamas och för Lisa 2 ny hemelektronik. Jenny bjuder på fullspäckad praktika och som toppen av allt avslöjas en extrapodd!

Nov 15, 2020

Vi tar negativiteten i våra liv och sular iväg den tillsammans med mätapparaten Lisa 1 aldrig fick. Sedan planerar vi en bokutgivning med ett udda par från förr. Däremellan hinner vi också överge en blå man i en nedsläckt skolmatsal till tonerna av Forever Young. Oraklet kommer med ett uppdrag för er lyssnare till nästa avsnitt.

Nov 1, 2020

Lisa 1 har begått ett brott men har mänskligheten i behåll. Lisa 2 berättar om när hon nästan dödade människor på gatan och hur det kändes. Jenny informerar om vad Tjänstemannapraktikan har att säga om november och vi får lösningen på ett känt dilemma. 

Oct 17, 2020

Utan Jenny försmäktar vi i denna podd. Men vi håller modet uppe med serier, semester, dräkter, tomten och LAS. Det hela slutar oväntat med en cliffhanger...

Oct 7, 2020

Lisa 1 ser det positiva i hösten och inställda resor. Om Inte Lisa kan komma till New York får New York komma till Lisa, typ så. Lisa 2 berättar vad som förhoppningsvis är sista delen i historien om bilen. Och Jenny, ja hon levererar rykande aktuell del av Tjänstemannapraktikan.

Sep 20, 2020

Vi pratar namnsdagar som firas i varierande grad, smärta som stärker, tops i näsan och bilhelvete. Jenny berättar om en profetia vi alla kan få njuta av hösten 2021.

Sep 6, 2020

Lisa 1 har varit stammis på oklara grunder. Lisa 2 vill bara ha ett lugnt liv och Jenny ger oss äntligen fortsättningen på tjänstemannapraktiken. Som bonus får vi reda på hur en bäst hämnas på en bilförsäljare!

Aug 23, 2020

Lisa 1 minns det ljuva åttiotalets filmskatt och tipsar om hur en kan terapia sina barn efter filmstunden. Vi pratar om att rita satan och slöjda en öl. Jenny oroar sig för att det kan komma att bli dålig stämning.

Aug 9, 2020

Lisa 1 har ringt ambulansen som vanligt och börjar undra om hon är en dödsängel eller god samarit. Lisa 2 har kabelfel men klarar sig bra ändå. Jenny har varit på äventyr och vi väntar med spänning på om det var värt det. Sen blir det Batman med kökshanddukar och skvallerpodd.

Jul 26, 2020

Lisa 2 har shoppat knäppväska, förundras över bankens tilltro till barn och sabbar sitt nagellack. Lisa 1 maxar sommaren och har besökt Sveriges Kalifornien. Tillsammans fascineras vi av Trollhättan som ligger lagom långt bort från Karlstad. Oraklet levererar Tjänstemannapraktikan för augusti!

Jul 13, 2020

Vi har blivit äldre och bryr oss inte om vad andra tycker, fast det gjorde vi inte förr heller men nu är det på ett annat sätt, eller nå’t. Det finns i alla fall någon slags poäng att hämta. Och det finns också clipsörhängen, resår i midjan och annat som gör livet bättre. Livet efter 40 alltså!

Tips: Hotell och varma mackor!

Jun 28, 2020

Lisa 2 berättar om campinglivets toppar och dalar och delar med sig av en långläsning. Lisa 1 verkar återigen bitter men egentligen söker hon bara autenticitet. Jenny levererar den efterlängtade Tjänstemannapraktikan! Avsnittet avslutas hastigt med föräldralösa barn.

Jun 14, 2020

Lisa 1 har ett årslångt åtagande på gång och Lisa 2 har drabbats av en åkomma som låter lyxigare än vad den är. Jenny har testat golf och fått skador. Sedan får vi äntligen svar på vad partiledarna egentligen är ämnade för. Här är podden som inte tar sommaruppehåll!

May 31, 2020

Lisa 2 har återigen förolämpat en present, Lisa 1 har tvärt emot blivit glatt överraskad. Vi får höra om ett mediokert inköp men sedan väcks en idé som kan få tillbaka oraklet. Och vem har blivit utvald till ett fint förtroendeuppdrag?

May 17, 2020

Jenny försöker hitta sig själv via litteratur medan Lisa 1 hanterar verkligheten genom att leva i sin egen tv-serie. Lisa 2 har varit sjuk och upptagen med att hantera det.

Apr 12, 2020

Corona gör det mesta tråkigt men vi försöker liva upp tillvaron så gott det går. Lisa 1 är arg på ”kaffe” och skapar fejder med grannskapets katter. Lisa 2 är glad för hon har fått en lövblås. Oraklets självbild får en rejäl törn och i avsnittet händer något som kommer att förändra podden för all framtid.

Apr 1, 2020

Attackerar en NK-cell med Chanel no 5 eller giftampull? Varför måste man ringa Corona? Och vad är egentligen en kaftan? Frågorna är många i detta avsnitt men svaren som vanligt få.

Mar 15, 2020

Lisa 1 har varit pinsam med ost, men det är oklart hur. Oraklet ger oss en kvartalsuppdatering om hennes spådomar för råttans år 2020 och listar några fördelar med corona. Bonus: Så enkelt börjar du gilla folk med hjälp av en bokmärkesängel och en vanlig dator.

Mar 3, 2020

Vi pratar om människor som inte kissar, shoppingfasta och limousiner. Oraklet har hemestrat i liten vrå och Lisa 2 minns en kväll med Robert Broberg.

Feb 16, 2020

Vi babblar på som aldrig förr och avhandlar kosmos, Tysklands avlyssning via vitvaror och var näsan egentligen börjar och slutar. Vi konstaterar också att människor är inte papper och drömmer om en road trip. 

Feb 2, 2020

Oraklet är med i studion och vi slår ihop våra kloka huvuden. Lisa 1:s förmåga att ljuga, Lisa2:s förmåga att använda fina ord från psykologins värld och Oraklets kunskaper om skrala AI:n utmynnar i en underbar verksamhet.

1 2 Next »